søndag 24. april 2016

HERLIGE VÅREN!

Det er noe eget med disse røde spirene som stikker opp av jorda nå om våren. De er så friske og fine i fargen, og i stor kontrast til alle de andre spirene. For ikke å snakke om alle de forventningene som som stiller seg i kø når man går rundt i hagen og inspiserer. Og fotograferer. Og snuser. Luker vekk et ugress. Nyter synet av noen andre spirer og gleder seg litt over at Clematisen som ble kjøpt i fjor har kommet med mange skudd. En bie leter etter et sted å sette seg og en humle svirrer rundt for å finne litt mat. 

ÅHHH! HERLIGE VÅREN!

Pioner

Pioner

Pioner

Liljer

Roser
Ha en fin kveld :)
Solveig
Jeg er medlem i Hageglade på Facebook
https://www.facebook.com/groups/hageglade/

5 kommentarer:

 1. Enig! Våren er herlig selv om den kan være kald. Det er fantastisk å se spirene som kommer opp av den enda kalde jorda.Jeg slutter aldri å forundre meg over hvor livskraftige de er, og hvor rene og klare fargene er. Kos deg med våren. Fine bilder du har!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Ja, våren er den flotteste tiden.

   Slett
 2. Ja, det er på mange måter den beste tida på året. Vi har så mange forventninger om det som kommer. Ser ut som du kan glede deg til en masse flotte pioner. Rita

  SvarSlett
 3. Ja, mange flotte spirer nå. Flotte bilder. Godt å være i gang med våren.
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Flotte vårbilder! Våren er en herlig spennende tid, og man oppdager noe nytt som spirer nesten hver dag! Så fine spirer av peoner og liljer som har kommet i hagen din! Jeg oppdaget nylig at en rød navnløs lilje har spirt, en jeg trodde hadde takket for seg i fjor! Ha fine vårdager :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...