onsdag 19. mars 2014

Det spirer både ute og inne

Tomatene mine ble sådd i vinterferien. De står inne i vinduskarmen på kjøkkenet. Der er det ikke helt ideelle lysforhold, men det er det jeg har, så det må bare gå. Men allikevel, -det ser ikke så aller verst ut. Om de er aldri så lite skjeve, de små tomatspirene mine, så er jeg ganske sikker på at det blir tomater i år. Jeg gleder meg:)
Også en hel del med stauder har jeg også sådd. 6 sorter akeleier, ett par med primula, og en ridderspore:)Ellers så fortsetter det å spire ute også. Riddersporer, allium og villtulipaner er på god vei.


Dette ser utvilsomt ut til å bli et fantastisk år, med tanke på at våren virker å ha kommet såpass tidlig. Rosene har kommet med masse skudd, så jeg tror nesten at jeg må beskjære dem allerede nå, før de har kommet for langt. Klematisene mine har kommet med skudd allerede, nesten alle sammen. Og valmuene har nesten ikke rukket å visne i det hele tatt.

Ha en fin kveld:)
Solveig

5 kommentarer:

 1. Hei Solveig :) Så flott det spirer hos deg både ute og inne! Likte minidrivhusene dine, de ser solid ut! Jeg har klippet både roser og klematis. Aldri klippet så tidlig før, men jeg måtte bare gjøre det før skuddene ble så lange og vondere å klippe bort.
  En fin dag ønskes fra Tone

  SvarSlett
 2. Deilig å se at det spirer og gror - og det blir helt sikkert masser av tomater.

  SvarSlett
 3. Så lure spirebokser du har! Hvor har du kjøpt de? Her spirer også riddersporer og storhjelm! Vi har nydelig vær i dag med sol og 8-9 grader, herlig!!! Håper på flere sånne dager :)

  SvarSlett
 4. Herlig å se at det spirer og gror :) Jeg er spent på hva som dukker opp i hagen av stauder, selv om jeg har plantet dem selv. Hentet hos mine foreldre og svigerforeldre og plantet i vår nyetablerte hage i fjor. Litt usikker på hva det er jeg har plantet og når det vil blomstre :)

  SvarSlett
 5. Hei. Koselig med kommentarer:)
  Spireboksene har jeg kjøpt på Gjennestad hageland, om noen er i nærheten... Uansett: kassene er fra elho, og er en del av 'Green Basic'-serien de har. Veldig solide, og de kostet ikke all verden heller.
  http://www.elho.se/169838/kollektion/se-var-kollektion/green-basics.html.
  I dag er det skikkelig kaldt og masse vind, så da kan jeg kose meg med å lese litt blogger:)
  Solveig

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...