søndag 11. august 2013

Endelig kan man begynne å nyte!

Da har man fått utrettet ganske mye i helgen, og man kan med god samvittighet sette seg ned og nyte litt. Taket over terrassen er ferdig og klart til bruk. Og bedene rundt huset er blitt fylt med jord og beplantet med gamle og nye planter.


Taket fungerte utmerket. Da regnet kom, var det på høy tid med en kaffekopp som vi inntok utendørs uten å bli våte. Et slikt tak har jeg drømt om lenge, og innerst i kroken har jeg fått meg "seng".
Bedene har fått jord og planter.


Da mangler vi bare litt jord og sand på "lille Gokstadhaugen" hvor det skal bli steinbed. Haugen har ligget der i tre-fire år. Planen var å lage steinbed allerede da, men du verden som tiden flyr... Plutselig var den gjengrodd med gress og ugress, og venner begynte å fleipe om hvem som var blitt begravd der. Haugen er nemlig akkurat passe stor til å dekke en voksen mann...

Og her er litt av det som står i hagen akkurat nå. Noe har jeg lagt ut bilder av før, men enkelte ting kan ikke vises fram for ofte...

Lillium 'Black Beauty'

Sedum

Lillium speciosum alba

Daglilje Hemerocallis 'Flore Pleno'

Ridderspore - Delphinium

Coreopsis - Kranvakkerøye
Det er bare vakkert:)
Solveig

1 kommentar:

  1. Så kjekt med tak over uteplassen! Der kommer dere nok til å ha mange hyggelige stunder. Du har fått gjort mye med bedene. Nå ble det riktig så fint. Mye flott blomstring også.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...