tirsdag 12. mai 2015

Tulipan i solens farge

I dag er det skikkelig ruskevær ute. Men hva er vel bedre enn å mimres litt i bildearkivet, for så å finne et bilde fra bare ett par dager siden. Der fant jeg et bilde av tulipanen 'Double Beauty of Apeldorn'. Akkurat denne er mere gul enn de andre. Egentlig er denne tulipanen mest oransje.

Men noe mer fantastisk enn dette kan ikke en tulipan bli, spør du meg. Jeg benytter anledningen til å virkelig skryte av denne og meg selv, for jeg synes jeg har vært så flink å stelle de slik at de kommer igjen og blir så flotte som dette. Her hjemme bare himler de med øynene hver gang jeg sier og peker: "SE PÅ DEN, DA!". Og ikke blir det ros heller... de lever tydeligvis ikke i min hageverden... Men det er vel kanskje for mye forlangt... he-he. Flere som kjenner seg igjen?

Diameteren på blomsten er like stor som telefonen min er lang. Med etuiet blir det hele 15 cm. Og lag på lag med kronblader i solens farge. Den lyser opp på skjermen på en gråværsdag som denne.


Hva jeg egentlig har gjort for at den skal bli så flott, vet jeg ikke... Men den har fått både gjødsel og kumøkk, så kanskje det har gjort susen?

Ha en fin kveld:)
Solveig

2 kommentarer:

  1. Nyyyydelig!! Og for en flott farge :-) Tydelig at du steller pent med den.
    Ha en fortsatt fin uke :-)

    SvarSlett
  2. Hahaha, kjenner meg godt igjen i entusiasmen og mangelen på det samme! Når jeg drar mannen med rundt og viser enkeltblomster og han helst vil slappe av med en bok! Har heldigvis klart å overføre noe til datteren i huset som er tretten. "Se, mamma, Den frynsetulipanen er blå og grønn inni!" Utbrøt hun entusiastisk i går. Jeg synes tulipanen din er nydelig! Jeg skal bli bedre til å gjødsle i bedene mine, så blir det kanskje flere tulipaner som kommer tilbake med blomst, ikke bare blader! Ha en fin lørdag! Klem fra Anne-Kristin

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...