tirsdag 19. mai 2015

Verdens beste forundringspakke og kjøkkenhage

Det er selvfølgelig salg i nettbutikken www.zimtrade.no. Jeg kunne ikke dy meg... He-he:)
Og i dag kom pakken. 15 stauder til en slikk og ingenting. En ferdig pakket forundringspakke, så jeg visste ikke hva jeg fikk. SÅÅÅÅ SPENNENDE!!!!!!!!

Nedenfor  er bilder av alle sammen, pluss en liten ekstra jeg allerede har (nederst til høyre) for å fylle ut alle bildene i rammen. Jeg kan ikke annet enn å si meg fornøyd med dette:)


Hemerocallis 'Bettylen'
Iris sibirica 'Rigamarole'
Yucca filamentosa
Veronica 'Twilight'
Thalictrum 'Hewitt's Double'
Polygonatum falcatum 'Variegatum'
Liatris spicata 'Alba'
Hosta 'Wide Brim'
Hosta 'Sun and Substance'
Geum 'Mai Tai'
Geranium 'Sweet Heidy'
Campanula glomerata 'Giant Blue'
Astilbe 'Younique Pink
Aquilegia vulgaris 'William Guiness'
Achillea mille 'Pretty Belinda'Staudene har fått midlertidig bosted i pallekarmen ved siden av etasjeløkene som måtte flyttes, da de ble for høye for spirekassa. Der har forresten reddikene vokst så fort at de snart er klare for innhøsting:)


Og rabarbraen blir jo helt enorm i år. Den plantet jeg ny i fjor og er av sorten 'Red Champagne'. Sjekk de stilkene. Gleder meg til rabarbrapai:)


Jordbærene ser også ut til å være i rute. Her er sortene Korona og Polka. Det var litt mer orden på dem i fjor. Da vokste Korona til høyre og Polka til venstre. Men etter en heftig spredning av utløpere som har satt rot både her og der, så er jeg jammen ikke sikker på hva som er hva...


Ha en strålende kveld:)
Solveig

2 kommentarer:

  1. Ja, det hørtes spennende ut med en sånn pakke! Jeg fikk tilbudet jeg også, men jeg har kjøpt så mange stauder fra før fra Zimtrade i år, så det fikk klare seg. Må bare sid en at den Iris 'Rigamarole' ser ikke sånn ut som på bildet. Den er mer lys lilla, og veldig flott! Så da vet du det ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Flott, takk:) Jeg stussa litt når jeg søkte etter den på nettet. det var kun det ene bildet av den, det samme som var i katalogen. Men det dukket opp masse bilder av en som er sånn du beskriver; lys, lilla. Gleder meg til den blomstrer, men det blir nok dessverre ikke i år. Ha en fin dag:)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...