torsdag 10. april 2014

Ikke bare kjipt på en gråværsdag:)

Liten oppsummering fra hagen. Litt overskyet grått vær i dag, men det hindrer meg ikke i å kikke litt rundt. En fantastisk flott spire fra en av pionene mine. Snakk om å lyse opp i en grå hverdag... Og for noen herlige detaljer:)
En perleblomst Muscari latifolium. Fikk en ekstra pakke gratis i høst da jeg bestilte innen en bestemt dato. Og det lønte seg. Denne er jo bare kjempefin:)

Og endelig har Anemone blanda 'White Splendour' kommet opp. Jeg var litt engstelig en periode... men tenkte at den ville komme bare den fikk litt regn. Og det stemte. Og med så flott farge, da gitt:)En sedum stikker de vårfriske læreaktige skuddene sine frem.


Og hva har egentlig kommet opp her? Tror det er en villtulipan... en oransje, en...? Den lille spiren er bare 3-4 cm stor


Og i pottene inne så koker det... En bønne har skjøvet jorden til side for å nå fram.Og i pottene til solsikkene har jorda begynt og sveve... artig:)Ha en fin kveld:)
Solveig

6 kommentarer:

 1. For en fantastisk farge! De er så artige når de stikker opp av jorden :) Det spirer og gror for fullt hos deg, ser jeg! Våren er en fantastisk tid, den aller aller beste syns jeg!
  Ønsker deg en god påske!

  SvarSlett
 2. Her var det ful spiring, og det er jo så utrolig gøy.
  Kos deg med våren!

  Vivi

  SvarSlett
 3. Veldig artig bildet med solsikkefrø :) God Påske!

  SvarSlett
 4. Takk for koselige kommentarer. God påske til dere og :)

  SvarSlett
 5. Her var det mye flott som spirer og gror. Flotte bilder du har tatt :) Noe av det har vi også i hagen. Jeg får mer og mer oversikten nå. Visste ikke helt hva det var jeg plantet i fjor siden alle plantene lå blandet i posene etter besøk i hagene til mine foreldre og svigerforeldre :)

  SvarSlett
 6. Nei, det er ikke så lett å holde oversikten når en skal plante mye på en gang. Men desto mer spennende neste vår, da! Når det begynner og spire og gro. Det er liksom halve moroa:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...