torsdag 25. september 2014

Fargerik høst

Prosjektet "blitzbilder av blomster i skumringen" er et prosjekt jeg må se å få jobbet mer med. Det er riktig nok et ganske bra kamera på telefonen min. Mon tro om å bruke det ordentlige speilreflekskameraet kan gi bedre bilder...? Om det er mulig, da. Ett par av disse ble jeg veldig fornøyd med, og det ene ender opp på forsiden min...

Det er ikke til å komme fra det. Høsten er her. Men en selvsådd Cosmos sprer enorm glede i bedet mitt. Jeg trodde den skulle bli rosa, for morplanten var nemlig det. Men jeg har jo så mange flotte revebjeller i rosa, så at denne ble hvit var en gledelig overraskelse. Den sklei rett inn som flott kontrast til andre avblomstrede blomster og gråbrune farger, skjønt jeg har jo en hvit scabiosa som også nekter å gi seg. For ikke å snakke om rosene som hele tiden serverer nye knopper. En gullklematis som glinser fantastisk med både "frødusker", knopper og blomster. Fremdeles! Jeg har la ut et bilde i forrige innlegg... den er like flott enda:)
Og tusenfrydene som jeg sådde i år har kommet i forskjellige farger: hvite, rosa og røde. En asters har enda ikke sprunget ut, så jeg har mye å glede meg til enda. Så frostnettene og vinteren får holde seg unna en stund til!

For ikke å snakke om selvsådde fioler som dukker opp overalt:) HEEERLIIG!


 


Ha en flott dag, alle sammen:)
Solveig

2 kommentarer:

  1. Tror jeg må prøve Cosmos til neste år. De er flotte! Spesielt de hvite. Flott blomstring hos deg ennå!

    SvarSlett
  2. Så herlig blomstring hos deg da! Jeg er veldig begeistret for Cosmos. De er så lette å se og blomstrer rikt og leeeeenge! Ha en god uke.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...